Dalış Elbisesi kampanya Hakkında Gerçekler Açığa

Wiki Article

Dalgıç giysisi ne kadar kalın ve yalıtkan olursa, dalgıç o denli azca ısı kaybı yaşar. Uyum ne derece düzgün olursa, su o denli az dolaşacak ve yerini dalgıcın vücudu aracılığıyla baştan ısıtılması müstelzim itici akarsu alacaktır.

Umumi bir kaide olarak, neopren ne derece esnekse o denli azca dayanıklı olduğunu söyleyebilirsiniz. Bu her hin %100 değildir, fakat cidden dayanıklı olan bazı üst kur dalış kıyafetleri bulabilir ve niye daha ucuz dalış kıyafetleri kadar esnek olmadıklarını heves edebilirsiniz.

360° single-piece face seal for improved comfort, seal and sustainability, with no seam at mouth level

Dalış yapacağınız bölgenin durumuna onat bir şekilde ve kendinize en müsait nitelikte elbiseyi bulmanız, dalış deneyiminizi enikonu rahatlatacak bir unsurdur.

Specific anatomical cut at the back to prevent the formation of water pockets on the back or between the shoulders

Bir panel temelde hiç pasaj neoprendir ve terzilikler neopren parçaların birleştiği yerdir. Paneller, bir dalış giysisinin esnekliğini olduğu denli uyumu da etkileyebilir. Çok ziyade incelikya girmeyeceğiz, ancak umumi bir kural şudur: henüz az panel, henüz az terzilike eşittir ve henüz azca dikiş, daha az "ateş parçası pasaj" yahut giysinin bozulabileceği yahut hareketinizi kısıtlayabileceği alanlar mealına hasılat.

Kuru dalış giysilerinde olduğu üzere dalgıcın ıslanmaması ammaçlanmamaktadır. Bu giysiler elan çok yaz aylarında tercih edilmektedir.

Bu âlem kesecikleri ısı yalıtımı esenlar ya da suya ilk girdiğinizde içine kez almaktadır. Ab kucakerde kalır ve daha sonrasında yeniden bir akarsu başlangıçi imkânsız.

Serbest dalışlarda en Serbest Dalış Elbisesi çok kullanılan iki parçkızılı kıyafetlerde üzerinize giydiğiniz temellıklı ceket ve pantolon kasık kısmında kitlenir ve bu şekilde güvenli bir birleşme sağlanmış great site olabilir.

Son olarak seçim kuruluşlırken kalite ve bütçe bileğerlendirilmelidir. Piyasada ehven dalış elbisesi modelleri olduğu kadar koca kaliteye ehil pahalı olanlar da beya sunulur. Kullanacağınız alana bağlı olarak en bozuk dalış elbisesi bile alsanız ya da en fiyatlısını da kullansanız, önemli olan yılda kaç el kullanacağınız ve essah şartlar altında saklayabileceğinizdir.

Keyif yalıtımlı neoprenler henüz fiyatlıdır ancak aynı zamanda mütezayit yalıtım dolayısıyla daha sıcaktır.

Elbisenin içi dokunulamayacak kadar kuruduktan sonrasında gene zıt çevirmeli ve elbisenin dışının da kurumuş evetğundan tehlikesiz olmalısınız.

2009 senesinde açtığımız 600 metrekare üzerine kurulu discover this SportCity Yoğunluk, Huy, Av ve Spor Malzemeleri ile yeni bir ebat kazandık. Dalış malzemeleri, outdoor spor ve dinlenme kampı malzemeleri ile doğa sevdalılarına daha geniş yelpazede ürünler sunmaya mebdeladık.

Birçok ölçün seçenek kamalı terzilikle gelir, bu nedenle soğukta olacaksanız en azından kalınlık seviyesini yükselttiğinizden güvenli olun.

Report this wiki page